Home - Over

Over Atom Zhou

Ondernemer in hart en nieren

Atom Zhou (1975) is een Haagse ondernemer, werkzaam in de telecom en vastgoed sector. Zo is Atom Zhou eigenaar van 88 Makelaars, een makelaarskantoor met een vestiging in Den Haag en Rotterdam. Ook leidt hij al vanaf 2003 de door hem opgerichte China Times, een van de grootste Chinese kranten van Europa. Daarnaast is Zhou betrokken bij culturele en maatschappelijke initiatieven, voornamelijk maar niet uitsluitend voor de Chinese gemeenschap in Nederland, en is hij politiek actief bij het CDA in Den Haag.

Hij is betrokken bij de China-portefeuille van de gemeente Den Haag. Zo zet hij zich in om Chinese bedrijven naar het voor hen relatief onbekende Den Haag te halen, bijvoorbeeld door mee te gaan op handelsmissie. Meer informatie is te vinden op de website chinatowndenhaag.com

Daarnaast houdt Zhou zich bezig met de organisatie van culturele activiteiten, zoals het honderdjarig jubileum van de Chinese gemeenschap in Nederland in 2011 en de jaarlijkse landelijke viering van Chinees Nieuwjaar. Meer informatie is te vinden op de website www.cnygala.nl.